Вино / бира / напитки Китайски бутилка бутилка на едро Тагове Голямо количество Евтина цена

Наименование на продукта: вино / бира / напитки Китайски бутилки за широк шик за бутилка големи количества евтина цена Каквото и да искате да наричате етикетите на шишето за шишета, бутилките за бутилка или завесите на задръстванията ... инвестиции. Вратите за бутилки са ...

Информация за продукта

Наименование на продукта: вино / бира / напитка китайски бутилка широк етикет шише голям брой евтини цени

Каквото искате да наричате етикетите на шишето за шишета, бутилките за бутилки или завесите на задръстванията ... Тези малки поделения за покупки на място правят отлична маркетингова инвестиция. Флаколетните вентилатори са доказали своята ефективност при ниски разходи за единица продукция и възможността за проследяване на възвръщаемостта на инвестициите чрез баркодове или промоционални кодове. Те са лесни и познати за употреба от търговците на дребно и дори можете да работите с търговците на дребно, за да споделите разходите.

Ние правим обичай бутилка виси таг, малко количество е приемливо.

Хайде и се свържете с Jessica по електронна поща: display@displaystandpop.com за запитване!

Jiechuang дисплей е един от водещите производители и доставчици на потребителски етикети за етикети, нашата фабрика може да предостави на клиентите вино / бира / напитки китайски бутилки широк етикет шише голямо количество евтини цени продукти с добра цена. Ако търсите дисплейни марки или висококачествени продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Запитване