Начало > ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Въпрос: 1. Как да започнем да си сътрудничат?

A: Всички наши дисплеи са персонализирани, обикновено започваме от дизайн структура и размер за клиенти. На този етап, клиентът трябва да ни каже основната идея за това къде на дисплея бъде поставен, на пода, плота или виси на стената. И ни кажете подробна информация, продукти (размер, тегло, как да разположение) или изпратете няколко продукта проби за дизайн, ако е възможно.

Q: 2. може ли да ни помогне с произведения на изкуството?

A: Обикновено е клиент, който направи произведения на изкуството от себе си, ако клиентът има трудност или нямат дизайнер да направи произведения на изкуството, можем да им помогнем, докато те ни предлагат основни произведения на изкуството съставка. След това е да се направи цветна проба преди масовото производство.

Въпрос: 3. Предлагате ли проба?

A: Да можем да предложим празна проба или цветна проба от мастилено струен печат, то е основно за клиенти, за да проверите измерение, качеството на хартията, тегло подкрепа способност.

Q: 4. колко време отнема да се направи проба?

A: Празна проба трябва 1-3дни, цветна проба нужда 3-5 дни.

Q: 5. Как да ви таксува за проба?

A: , Ние обикновено такса малка сума пари за вземане на проба, просто достатъчно за покриването на разходите. Ние няма да притежавате никакви пари за вземане на проба. Когато поръчката е потвърдена, зарядът на пробата може да се приспада от общата стойност на поръчката.

Q: 6. можем да използваме цветна проба от мастилено струен печат да провери цвета в масово производство?

A: Не, защото процесът на мастилено струен печат е напълно различен от офсетов печат в масово производство. Цветът ще бъде различен от цветовете в масово производство. Ако потребителите искат да видите как цветовете ще изглеждат в масово производство, ние ще предложим клиент А3 или в А4 размер печат доказателство, което е 90 % до цвета в масово производство.

Q: 7. Как смятате ли кораб пробата?

A: Ние обикновено кораб чрез DHL, UPS, FedEx или TNT. И куриерската такса се заплаща от клиента срещу пристигане. Ако клиентът не разполага с куриер а/с, ние можем да помогнем клиентите да намерят най-икономически агент куриерската услуга а след това клиентът ни заплащате куриерска такса, ние го прехвърля на куриер агент. Не се притеснявайте, товарен ще бъде напълно заредена от трета страна, която е спедитор.

Q: 8.What на времето за изчакване за поръчка на едро? И условията на плащане?

A:  За 15-20days след депозит достигне нашата сметка от ТТ, 40 % от общата сума като депозит. След стоките готови и проверени от клиенти 60 % баланс трябва да бъде платена тогава, това е преди експедиране.

Q: 9. Как да покаже на клиентите на процедурите да се съберат картонена дисплей?

A:   Ние ще предложим монтажа Инструкция от линия или снимки. Ако клиент все още имате затруднения след преглед сглобяване инструкции, ние ще предлагаме видео да покаже клиента ясно за стъпка по стъпка.